Inspectie & keuring

keurmerk-nieuw

Periodieke inspectie en keuring: veiligheid blijvend verzekerd

Conform de Europese normen is het keuren en onderhouden van een valbeveiligingssysteem een cruciaal onderdeel voor de waarborging van de veiligheid en kwaliteit op langere termijn. Valprevent keurt daarom de valbeveiligingssystemen conform de laatste normeringen. We hanteren een systematische aanpak met bijbehorende trekproeven. De systemen worden direct voorzien van de nodige stickers, zodat voor een ieder die het dak bezoekt, duidelijk zichtbaar is dat het systeem correct wordt onderhouden.

Rapportage & keuringscertificaat

Na de inspectie ontvangt u een uitgebreide rapportage met foto’s over de status van het systeem. Bij goedkeuring ontvangt u tevens het keuringscertificaat.

Alle keuring onder één dak

Ieder type of merk valbeveiligingssysteem kan door Valprevent worden gekeurd. Ook keuring van steigers en gevelonderhoudsinstallaties.

Zo kunt u uiteenlopende systemen op uw gebouwen of objecten bundelen en onderbrengen bij één organisatie. Eventuele reparaties doen wij altijd in overleg met de desbetreffende installateur (er wordt dus niet ‘geknoeid’). Onze onderhoudsafdeling is in staat om de keuring van grote projecten in één aaneengesloten periode uit te voeren.

Belangstelling? Neemt u vrijblijvend contact op met onze onderhoudsafdeling via service@valprevent.nl of via 078-6100 006.


Lees verder: